• Richard Thoolen

Werkhoven heeft zijn Wapen terug!

WERKHOVEN Vrijdag 10 mei heeft, de oorspronkelijk uit Werkhoven komende, Jasper Dorresteijn het contract getekend met het bisdom. Daarmee heeft Werkhoven zijn 'Wapen van Werkhoven' weer terug.

Het Wapen krijgt al zijn oorspronkelijke maatschappelijke functies weer terug. Daarmee hebben de inwoners weer een belangrijke centrale ontmoetingsplaats. Het Wapen waar alle lokale activiteiten plaats kunnen vinden, van dorpsfeest tot carnaval. Maar natuurlijk ook voor feesten, bruiloften en partijen kan men weer in het eigen dorp terecht. Afgelopen woensdag was er een eerste bijeenkomst met de directe buren en waren de reacties enthousiast en vroeg men vooral ook de andere inwoners van Werkhoven te informeren.

Jasper Dorrestein heeft tot voor kort bij de Hoefslag gewerkt. Een restaurant met naam. Koken is dan ook zijn passie. Het zal u dan ook niet verbazen dat hij deze vanuit de keuken mooie gerechten gaat serveren. De opening staat gepland op zondag 30 juni. Deze middag is iedereen uitgenodigd om kennis te maken met de smaak van Jasper en zijn Wapen van Werkhoven.