• Vlnr Kees Mocking, Marian Mocking en Jozé Mocking

    Marijke Dekker

Verzekeringsadvies om de hoek

COTHEN Persoonlijk en eerlijk advies over alle denkbare verzekeringen. Van deskundige, betrouwbare mensen die u en uw regio kennen. Met heldere oplossingen, bekende gezichten en korte lijnen. En zonder winstoogmerk. Daarvan bent u bij Onderlinge Verzekeringen Cothen verzekerd. "En als er winst is gemaakt, krijgen klanten een deel van de premie terug."

Marijke Dekker

Het Cothense bedrijf kent een rijke historie, vertelt Kees Mocking, die gedreven over het adviesbureau vertelt. Hij volgde in 1986 zijn vader Mans op, die sinds de jaren 60 de scepter had gezwaaid, en bouwde het samen met het bestuur uit tot een succesvol bedrijf waarin hij samenwerkt met zijn vrouw Marian, zus Jozé en zoon Mark. Alle vier volledig gediplomeerd.

Onderlinge Verzekeringen Cothen, al jaren een begrip in de regio, wil nu ook haar diensten aanbieden aan particulieren, zzp'ers, MKB en agrariërs in Bunnik, Odijk en Werkhoven.  "Nu de backoffice elders zit, hebben wij tijd en ruimte om ons gebied te vergroten."

KRACHT De kracht van het bedrijf zit onder meer in het coöperatieve karakter, vertelt Kees. "Wij werken zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders. De aandeelhouders zijn onze relaties zelf."

DICHTBIJ Een ander sterk punt is de nabijheid. Niet alleen is het bedrijf fysiek dichtbij, ook telefonisch heeft de klant in no-time de juiste persoon te pakken, zegt Kees. "Geen anonieme gezichten of doorverbinden. Korte lijnen, bekende gezichten."

Het bedrijf laat zich in haar adviezen leiden door wat het beste is voor de klant. Kees: "We zijn 100% onafhankelijk en doen zaken met vrijwel alle verzekeraars."

KORTING Prijstechnisch kan het interessant zijn om de verzekeringen door Onderlinge Verzekeringen te laten regelen. "We hanteren een pakketkortingsysteem. Hoe meer verzekeringen een klant bij ons onderbrengt, hoe hoger de korting oploopt."

THUIS IN DE REGIO En het team weet wat er speelt in de regio. "Neem de fruitteelt. Wij kennen de specifieke risico's, begrijpen wat fruittelers bedoelen en willen verzekeren."

SOCIAAL Er zijn stevige banden met de regio. Onderlinge Verzekeringen Cothen sponsort al jaren tal van verenigingen in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede, en er zijn concrete plannen om ook voetbalvereniging Bunnik 73 en hockeyclub Kromme Rijn financieel te gaan ondersteunen. Bovendien is de familie Mocking op allerlei plekken in de samenleving als vrijwilligers actief.

TEVREDEN Klanten zijn tevreden, waarderen vooral de persoonlijke aanpak en de combinatie van ouderwetse dienstverlening en moderne hulpmiddelen. "En ze weten dat het in goede handen is", vult Kees aan. "Dat betekent ook dat onze klanten ons vertrouwen. Vertrouwen is de basis. Bovendien moet je doen waar je goed in bent. En verzekeren? Dat doen wij graag!"

Meer weten? Kijk op www.onderlingecothen.nl. De adviseurs staan ook 's avonds en op zaterdag op afspraak graag voor u klaar.