Stoepje vitaal

HOUTEN - Bakkerij 't Stoepje heeft een reeks nieuwe broden in het assortiment die vallen onder de noemer Stoepje Vitaal. De broden die hieronder vallen zijn onze Teff Slankmik, Chiamik, Joggingmik, Sportmik en Noten Rozijnen Stoet. Met Stoepje Vitaal willen we op deze manier bijdragen aan een bewuste en gezonde leefstijl.

Hoe dat zit? De Wereld Gezondheid Organisatie geeft als advies om minimaal tussen 25 gram en 30 gram van de goede koolhydraten per dag te eten. Deze koolhydraten kan je op verschillende manieren binnen krijgen. Vroeger vonden we die vooral terug in (volkoren) brood en pasta, groente en fruit. Onderzoek toont aan dat in onze moderne voeding we niet veel verder komen dan 8 gram goede koolhydraten per dag!

We weten dat goede voeding belangrijk is voor de gezondheid. Sporters, mensen die bewust met hun voeding bezig zijn, zij die willen afvallen of juist extra energie nodig hebben, stellen hoge eisen aan hun voeding. Om bewust eten een eenvoudige keuze te laten zijn heeft Bakkerij 't Stoepje deze verschillende broden ontwikkeld, voor een fit en vitaal leven!

Kom langs bij Bakkerij 't Stoepje op de donderdagmarkt in Houten voor een heerlijk brood uit het Vitaal assortiment!