Samen verder als Rabobank Rijn en Heuvelrug

REGIO Met ingang van 1 november gaan de Rabobanken Kromme Rijnstreek en Utrechtse Heuvelrug samen verder onder de naam 'Rabobank Rijn en Heuvelrug'.

Directievoorzitter Migchel Dirksen: 'Door krachten te bundelen kunnen we blijven investeren in de toekomst, voldoen aan de toegenomen eisen én specialismen waarborgen. Hierdoor blijven wij ook in de toekomst voor onze klanten en leden een sterke en moderne bank'.

Rabobank Rijn en Heuvelrug bedient klanten straks vanuit vijf kernen: Bilthoven/Maartensdijk, Driebergen/Doorn, Houten, Wijk bij Duurstede/Leersum en Zeist/Bunnik. In iedere kern is een team adviseurs actief, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

'Groter betekent in dit geval zeker niet afstandelijker. Door onze mensen te verbinden aan één specifieke kern worden het vaste aanspreekpunten en bekende gezichten in uw regio', aldus Migchel Dirksen.

Met ingang van 11 november wijzigen de contactgegevens (telefoon en mail) van de bank. De huidige kantoren wijzigen niet als gevolg van het samengaan. Actuele contactgegevens vindt u op www.rabobank.nl/rh.