• Info-avond zonnepanelen

Info-avond Zonnepanelen 27 oktober, basisschool De Bijenkorf

Zonnepanelen op uw eigen dak is duurzaam en financieel zeer aantrekkelijk. Er zijn veel daken in Houten waarop groene energie kan worden geproduceerd. En er wordt al veel groene stroom geproduceerd. Groen Zonnig Houten begeleidde 580 Houtenaren bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Hun energieverbruik is duurzamer en hun energierekening is flink verlaagd. Redenen zijn er genoeg om nu ook te oriënteren: lage prijs, BTW aftrek en hoge opbrengst van de nieuwste panelen.

We informeren u graag hierover. U bent welkom tijdens de volgende informatieavond over zonnepanelen in Basisschool de Bijenkorf, Riddersborch 143 op donderdag 27 oktober 2016, aanvang 19.30 uur.

Er is gelegenheid tot het stellen en beantwoorden van uw vragen. Ook ontvangt u tips over energiebesparing.

De sprekers zijn Wilko Kistemaker, Groen Zonnig Houten en Pieter Biewenga, New Solar.

Graag ontvangen we uw aanmelding voor deze avond of uw aanvraag voor een (gratis) advies via www.groenzonnig.nl/houten. E-mail kan ook naar houten@groenzonnig.nl.

We informeren u ook over de ontwikkelingen en mogelijkheden van opslag van stroom. Groen Zonnig Houten is tevens actief inzake het educatieve systeem Solly voor basisscholen en met de Coöperatie Opgewekt Houten, gericht op zonnedaken.