Info-avond Zonnepanelen 24 november, basisschool De Bijenkorf

HOUTEN - Zonnepanelen op uw eigen dak zijn duurzaam en financieel zeer aantrekkelijk. Er zijn veel daken in Houten waarop groene energie kan worden geproduceerd. En al wordt er al veel groene stroom geproduceerd, het is nodig om flink verder uit te breiden. Groen Zonnig Houten begeleidde bijna 600 Houtenaren bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Hun energieverbruik is duurzamer en hun energierekening is flink verlaagd. Redenen zijn er genoeg: de huidige lage prijs, de BTW aftrek over uw investering, uw bijdrage aan omschakeling naar duurzame energie en de hoge opbrengst van de nieuwste panelen.

We informeren u hier graag over. U bent welkom tijdens de volgende informatieavond over zonnepanelen in Basisschool de Bijenkorf, Riddersborch 143 op donderdag 24 november 2016, aanvang 19.30 uur.

Er is gelegenheid tot het stellen en beantwoorden van uw vragen. De meest uiteenlopende vragen hebben we inmiddels kunnen beantwoorden. En voor gratis individueel advies kunt u ook bij ons terecht. Energiebesparingstips komen ook aan bod.

De sprekers zijn Wilko Kistemaker, Groen Zonnig Houten en Pieter Biewenga, New Solar.

Graag ontvangen we uw aanmelding voor deze avond of uw aanvraag voor een (gratis) advies via www.groenzonnig.nl/houten. E-mail kan ook naar houten@groenzonnig.nl.

We informeren u ook over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden zoals opslag van stroom. Groen Zonnig Houten is tevens actief inzake het educatieve systeem Solly voor basisscholen en met de Coöperatie Opgewekt Houten, gericht op zonnedaken.