Goede zorg voor de oudere huid

[HOUTEN Als je ouder wordt, verandert de huid en kunnen er verschillende plekjes, vlekjes en ouderdomswratjes ontstaan. Meestal goedaardige huidveranderingen en dus heel onschuldig, maar soms wel erg storend. Specifiek bij vrouwen ontstaat vaak na de overgang overbeharing in het gezicht. Zo maar een paar dingen die vervelend, maar makkelijk te verhelpen zijn.

De huid wordt in de loop der jaren droger, dunner en minder elastisch. Ook de zon heeft daar invloed op. Daarnaast zijn er hormonale veranderingen die meespelen. Zo kunnen er plekjes en vlekjes op de huid ontstaan, die irriteren of ontsierend zijn. Marieke van der Zeyst van Huid- en Oedeemtherapie Houten: "In mijn praktijk zie ik mensen die al een tijdje hinder ervaren van bepaalde huidveranderingen. Ze zijn vaak opgelucht te horen dat er eenvoudig wat aan te doen is."

Huid- en Oedeemtherapie Houten heeft al jarenlange ervaring als het gaat om huidveranderingen. Door de dermatologische achtergrond van alle huidtherapeuten hebben zij veel specifieke kennis en ervaring. "We maken gebruik van verschillende technieken om bijvoorbeeld plekjes, overbeharing en rode vaatjes te behandelen," zegt Marieke. "Het is mooi om te zien hoe blij mensen na afloop zijn met het resultaat. Zeker als het om het gezicht gaat, is het effect vaak groot."

Ervaart u ook hinder van uw ouder wordende huid? Neem dan contact op met de praktijk voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Bel van tevoren even voor een afspraak via 088 - 320 36 53 of vul het contactformulier in op de website: www.huidtherapiehouten.nl