Fietsdomein viert feest!

28 mei jubileumfietstocht, fiets je mee?

Op 19 april 2001 openende Henk van Dijk zijn nieuwe zaak Fietsdomein op de Klooster Leuterstraat in Wijk bij Duurstede. Hij begon klein met weinig medewerkers maar al snel bleek dat er meer personeel nodig was. Henk vertelt: "Fietsen is altijd mijn passie geweest. Voordat ik begon met Fietsdomein, was ik vertegenwoordiger voor de fietsenbranche en wielrenner. Ik weet dus ook uit eigen ervaring wat voor de fietser belangrijk is. Persoonlijke, klantgerichte service staat dan ook hoog in het vaandel. Dat merk je aan hoe we de klant adviseren, we nemen daar goed de tijd voor."

De zaak waar Fietsdomein was begonnen werd te klein en toen er een kans voorbij kwam om te verhuizen naar de Zandweg, greep Henk die met beide handen aan. "Hier konden we ons assortiment nog meer uitbreiden, van loopfiets tot E-bike en van Racefiets tot Transportfiets."

Als je zo rondkijkt zie je een mooie grote winkel met sfeervolle uitstraling, gezellige koffiehoek, ruime parkeerplaats, uitgebreid assortiment van onderdelen, accessoires, fietskleding, hippe regenkleding en een moderne werkplaats met professioneel personeel. Achter de zaak is er ook nog een grote ruimte met tweedehands fietsen en aan de overkant, in het oude ABN/AMRO gebouw, is de Transportfietsexperience gevestigd.

Henk vertelt verder:"Ons 15 jarig jubileum wilden wij niet zo maar voorbij laten gaan. Wij vieren het met een feestweek, van 23 t/m 28 mei. Dan krijg je 15% korting op onderdelen, accessoires en fietskleding. Bij aankoop van een fiets krijg je een lunch/ dinerbon van onze buren: restaurant De Gouden Leeuw. Van woensdag 25 t/m 28 mei staan er lekkere hapjes en sapjes klaar om het feest te vieren en maak je o.a. kans op een gloednieuwe Sparta Granny fiets of fietsdrager. Ook maak je kans op een mooie Cortina fiets bij de SPAR in Cothen."

De Fietsdomein feestweek wordt afgesloten met een gezellige, mooie, lekkere en leuke fietstocht op zaterdag 28 mei. Er zijn twee fietstochten, 27 en 43 kilometer. Vertrek tussen 10 en 12 uur. Leuk voor samen, het hele gezin of individueel. Elektrisch of gewoon. Sportief of recreatief! Voor, tijdens en na de tocht wordt u voorzien van een hapje en een drankje. Heeft u de fietstocht volbracht dan ontvangt u een kleine attentie. Meer informatie of aanmelden? Kijk op www.fietsdomein.nl

Fietsdomein

Zandweg 4

3962EC Wijk bij Duurstede

0343-594000