• Rabobank

Dementie raakt ons allemaal

BUNNIK Van 30 oktober tot en met 2 november organiseert Rabobank Rijn en Heuvelrug  de Week van de Coöperatie. In deze week gaan wij graag met u in gesprek over relevante maatschappelijke thema's. Het thema dat we dit jaar behandelen is dementie.

DEMENTIE RAAKT ONS ALLEMAAL Nederland vergrijst in een snel tempo. En met de vergrijzing is de verwachting dat ook het aantal mensen met dementie de komende jaren sterk toe zal nemen. We vergeten allemaal weleens iets. De sleutelbos bij de bakker laten liggen, de fiets niet op slot gezet. Niets aan de hand. Maar als het vaak mis gaat, kan vergeten een serieuze zaak worden. Wanneer moeten de alarmbellen gaan rinkelen?

BIJEENKOMSTEN Rabobank vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven bankieren. Daarom organiseren we in de Week van de Coöperatie, in samenwerking met 'Samen dementievriendelijk', bijeenkomsten over dementie. Hoe herken je iemand met dementie? Hoe kun je omgaan met mensen met dementie? En hoe voorkom je financieel misbruik van mensen met dementie? Tijdens de bijeenkomst gaan we hier op in aan de hand van enkele praktische voorbeelden.

LOCATIES De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende locaties: 

- maandag 30 oktober: Ewout & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4 in Wijk bij Duurstede 

- dinsdag 31 oktober: Rabobank Houten, Hofspoor 1 in Houten 

- woensdag 1 november: Cultuurhuis Doorn, Kerkplein 2, Doorn 

- donderdag 2 november: De Looborch, Woudenbergseweg 42, Zeist 

Op iedere bijeenkomst verwelkomen wij u graag vanaf 15.45 uur. De inhoudelijke bijeenkomst duurt van 16.00 uur tot 17.30 uur. Aansluitend is er tot 18.00 uur gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

AANMELDEN Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan vóór 29 oktober aan door een e-mail te sturen met uw gegevens naar communicatie.rh@rabobank.nl. Deelname is kosteloos. En neemt u gerust iemand mee.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en Communicatie. Bereikbaar op telefoonnummer (030) 224 66 88 en via e-mail communicatie.rh@rabobank.nl

Samen maken wij een dementievriendelijke samenleving mogelijk.