Brothers Classic Café Editie november!

BUNNIK - Op vrijdag 25 november opent Brothers Classic Café haar deuren voor een heerlijke 25+ house & classic avond. Deze avond zal helemaal in het thema staan van songs uit de jaren '80, '90, 00 de house van toen en nu; vrolijk, dansbaar en herkenbaar!

Afgelopen maand heeft Brothers Classic Café haar succesvolle 19e verjaardag gevierd met vrienden, collega's en vooral heel veel leuke mensen! Na het grote succes van vorige editie zijn aanstaande vrijdag de Klubbheads vs Dj BoozyWoozy nóg een keer aanwezig om de feestgangers te vermaken met de lekkerste en herkenbare house van toen en nu.

Brothers Classic Café, iedere laatste vrijdag van de maand staat Studio A12(voorheen Brothers) in het teken van dansen, drinken en gezelligheid. Een avond die voor iedereen iets biedt. Van house en houseclassics tot partyhits en lekkere soul. De hele avond los op de dansvloer of gezellig met een biertje aan de bar; het kan allemaal tijdens Brothers Classic Café. De combinatie van de verschillende muziekstijlen, de sfeervolle locatie en mensen uit het hele land maken Classic Café zelfs na al die jaren nog een ijzersterk concept.

Heb jij vorige maand ook een super avond gehad? Dan wil je 25 novebmer niet missen! Een avond met de beste muziek van toen en nu met de leukste mensen van toen en nu!

Classic Café - 25/11/2016 - Studio A12 - Bunnik - Schoudermantel 52

Meer informatie en kaarten: www.classiccafe.nl