• Claudia Verbree

Brothers blijft verrassen

BUNNIK De gemoedelijke sfeer waar Brothers om bekend staat, is na 22 jaar nog steeds een feit. De uitgaansgelegenheid is en blijft een begrip als het gaat om de vanouds gezellige avonden. Vanuit heel Nederland trekt jong en oud naar Bunnik voor onder andere de onvergetelijke Hollandse avonden. Zoals vrijdag 19 april. Dan is de zesde editie van Brothers zingt Hazes. Martijn Fischer brengt wederom zijn Hazes repertoire ter gehore.

Acteur en zanger Martijn Fischer speelde de rol van André Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij en schitterde in de film Bloed, Zweet & Tranen. Als geen ander weet hij in de huid te kruipen van deze grootheid en meesterzanger. De eerdere edities van Martijn waren zo succesvol dat gehoor is gegeven aan een vervolg. Guy Smeets is Event Manager bij Brothers en enorm enthousiast over Brothers zingt Hazes: ,,De Nederlandstalige avonden zijn bij ons een enorm succes. De sfeer is buitengewoon goed en veel bezoekers keren terug. Ook dit keer bij rasartiest Martijn Fischer. Hij is als geen ander in staat het publiek te entertainen en dat zo gaaf om mee te maken."

VERRASSINGEN Als je eerder bent geweest, hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. De organisatie van Brothers heeft keer op keer nieuwe verrassingen voor haar bezoekers. Zo kun je deze editie samen met je vrienden schitteren op het witte doek. Zing dan samen met je vrienden een Hazes videoclip in bij de karaokeshow.

ANDRE HAZES MET LIVE BAND De agenda bij Brothers is de komende maanden goed gevuld. Een week na Martijn Fischer is het al koningsnacht. Met medewerking van verschillende DJ's wordt de TIKTAK Kingsnight een avond om nooit te vergeten. En waar veel mensen in de zomermaanden naar buiten trekken richting de festivals, is het concert van André Hazes met zijn eigen band op 13 juli aanstaande, al bijna uitverkocht. Het concept Brothers in concert blijkt ijzersterk. Met medewerking van verschillende artiesten blijkt dit een terugkerend succesnummer. ,,We willen onze bezoekers verrassen in positieve zin. Niet alleen met top artiesten, maar het complete plaatje moet kloppen. Op zo'n avond moet het onze gasten aan niets ontbreken. Alle details moeten kloppen", aldus Guy.

VAST IN DE AGENDA Iedere laatste vrijdag van de maand is het Classic Café. Deze avond speciaal voor 25+ staat in het teken van dansen, borrelen en gezelligheid. Drie verschillende muziekstijlen in drie verschillende area's. House van nu, house classics en alle hits uit de jaren 80, 90 en 00. Een andere terugkerend vast event is de Teenage Dance, iedere eerste vrijdag van de maand, voor tieners van 12 tot 15 jaar. De volgende editie staat gepland op vrijdag 3 mei aanstaande

VRIENDEN VAN BROTHERS Begin september wordt het programma voor het najaar gepubliceerd. Een tipje van de sluier is een nieuwe Vrienden van Brothers feestavond met Jan Smit in de derde week september.

KOOP ALVAST JE TICKETS Check de website www.brothers.nl, Facebookpagina of Instagramaccount van Brothers voor alle ins en outs over de aankomende feesten en koop alvast je tickets online. Dan weet je zeker dat jij ook van de partij bent.