• Bij de - Bokkentocht' staat bockbier centraal

    Evert Elzinga

Bokkentocht Krommerijnstreek

HOUTEN Voor de tweede keer dit jaar organiseren 6 horeca ondernemers in Houten (2), Bunnik, Odijk, Wijk bij Duurstede en Schalkwijk samen een zogenaamde 'Bokkentocht'.
Op zondag 20 oktober, tussen 12.00 - 20.00 uur, kunnen deelnemers verschillende bockbiertjes proeven in ieder café/restaurant.
De stempelkaarten/ deelnamebewijzen zijn te koop voor € 22,50 per stuk bij ieder organiserend café. De stempelkaart is goed voor één bockbiertje per lokatie en een lekkere versnapering. Wil je wel meedoen voor de gezelligheid, maar lust je geen bockbier, dan mag je natuurlijk ook kiezen voor een gewoon biertje, frisdrank, koffie of thee.

Deelnemers zijn: Bunnik: Het Wapen van Bunnik, Odijk: Het Wapen van Odijk, Wijk bij Duurstede: Café Ome Ko, Schalkwijk: De Ram, Houten: Heren van Houten, Mango's Café.


De tocht kan je afleggen met de fiets of scooter, maar voor de gelegenheid rijdt ook de 'Bokkentocht-Bus': voor € 5,- word je de hele dag naar iedere volgende lokatie gebracht. Vergeet alleen niet de tijd: met de laatste stop is het natuurlijk de bedoeling dat je weer terug bent bij je startpunt van de dag.