• Het team van AutoFirst Autobedrijf Spekkels.

    Arnoud van Leeuwen

Autobedrijf Spekkels sluit zich aan bij AutoFirst

BUNNIK Autobedrijf Spekkels mag zich sinds kort AutoFirst Autobedrijf Spekkels noemen. Het franchise-concept past bij het Bunnikse familiebedrijf, zegt eigenaar Arend Spekkels. "Korte lijnen, meedenken met de klant en snel schakelen. Dat is waar ons bedrijf al jaren voor staat en dat is ook waar AutoFirst voor staat."

Marijke Dekker

Arend begint samen met zijn vrouw Anja en hun zoon Frans in 1999 een garagebedrijf aan de Schoudermantel. Een succesvol bedrijf, vertelt hij. "Nog los van reparaties en onderhoud, realiseerden we met ons drieën per jaar de in- en verkoop van zo'n 200 auto's." In 2006 verhuist het bedrijf naar het huidige pand aan de Rumpsterweg.

BETAALBAAR Spekkels biedt een ruime keuze aan nieuwe en vooral gebruikte auto's. Vooral mensen die op zoek zijn naar een zeer betaalbare auto mét nog minimaal zes maanden APK zijn hier aan het juiste adres. "We hebben auto's staan vanaf  500 euro", zegt Arnoud van Leeuwen, verantwoordelijk voor sales. "Het is een bewuste keuze om ons te specialiseren in auto's in het lagere prijssegment. Er is bij ons altijd volop aanbod in budgetauto's. Allemaal APK gekeurd en mét mobiliteitspas voor pechhulp. Bij ons geen dikke tapijten, bij ons krijgt de klant gewoon waar voor zijn geld."

SCHADE Vakwerk ook op het gebied van onderhoud en schade-reparaties, zegt Arend. "We zijn gespecialiseerd in Volvo, maar kunnen ook alle andere merken onderhouden en repareren. Vooral op het gebied van schade hebben we bijzonder veel ervaring. En onze gemotiveerde monteurs krijgen, dankzij onze aansluiting bij AutoFirst, jaarlijks vier extra scholingsdagen. Op die manier kunnen ze hun kennis goed op peil houden."

Uniek is ook de gratis haal-en brengservice voor klanten die binnen een straal van 25 kilometer wonen.

KLANT FIRST De kracht van het familiebedrijf? Flexibel, kleinschalig en een persoonlijke aanpak. Én een vertrouwd adres. "De klant staat altijd op nummer 1. We doen graag iets extra's, komen afspraken na, denken mee. Als een reparatie erg duur gaat worden, stellen we voor om te kiezen voor gebruikte onderdelen. En iemand met een kleine beurs mag in twee of drie keer betalen. Ook brengen we niet elke minuut in rekening. We hebben een goede band met onze klanten en we hoeven niet het onderste uit de kan."

AUTOFIRST Door de aansluiting bij AutoFirst blijft Spekkels op de hoogte van technische ontwikkelingen in de autobranche. Voor de klanten betekent het nieuwe concept een deskundig autobedrijf, tal van aanbiedingen en een aantrekkelijke mobiliteitsgarantie.

REVIEWS Klanten weten Spekkels te vinden en zijn tevreden. Er zijn inmiddels al ruim 870 reviews op de site achtergelaten. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,6. "Daar zijn we blij mee", zegt Arend. "Altijd mooi als iemand tevreden wegrijdt."

AutoFirst Autobedrijf Spekkels is gevestigd aan de Rumpsterweg 31 in Bunnik. Kijk voor meer informatie op www.autofirst-spekkels.nl of bel naar 030 656 7300.