• Toneelclub Swalbe

Toneelclub Swalbe speelt 'De Invalbruid'

ODIJK Op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart treedt toneelclub Swalbe weer op met een toneelstuk vol hilariteit. Het toneelstuk 'De Invalbruid' is geschreven door Peter Damen. Komt allen kijken op 8 of 9 maart in de voetbalkantine van SV Odijk, Rijneiland 7 in Odijk.

Arend-Jan woont samen met Victor omdat deze tijdelijk zonder woonruimte zit. Op een dag krijgt Arend-Jan een sms-je van zijn moeder dat zij bij hem langs komt. Aangezien Arend-Jan door zijn moeder financieel onderhouden wordt heeft zij daar ook wat eisen aan gesteld. Waaronder de afspraak over de toekomst met zijn vriendin Annemijn, wat inmiddels zijn ex-vriendin is. In allerijl wordt er één van zijn andere vriendinnen omgetoverd tot zijn ex-vriendin, wat de nodige hilariteit oplevert...

Mocht u op een van deze dagen niet kunnen komen, op 17 maart treden ze nog en keer op in cultureel centrum de Wiese, de Wiese 44 in Schalkwijk. Aanvang 8 en 9 maart 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Aanvang 17 maart om 13.30 uur (zaal open 13.00 uur).