VC Kromme Rijn Volleybal

BUNNIK/ODIJK De Zeister Volleybal Competitie is alweer halverwege het najaarsseizoen beland. De teams van VC Kromme Rijn doen tot zover naar behoren.

Gemengd–1 is momenteel koploper in de stand van de A–poule. De laatste uitwedstrijd tegen Spirit uit Driebergen werd helaas met 1-2 verloren. Nadat VCKR de 1e set had gewonnen, werd set 2 door de thuisclub in de wacht gesleept. De superspannende derde set ging met 28-26 ook naar Spirit.

Gemengd–2 speelde thuis tegen Nijenheim uit Zeist en ging met een fraaie overwinning van 3–0 naar de kantine. De wedstrijd was spannender dan de uitslag doet vermoeden. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. De derde set werd ternauwernood met 25–23 gewonnen. Op de ranglijst bezet Mix-2 een keurige derde plaats.

Het ZVC Herenteam speelde tegen de absolute koploper en aanstaand kampioen Spik & Span uit Zeist. Vooraf weten de mannen: daar is geen eer aan te behalen. Toch werd er naar vermogen gespeeld. Met goede servicedruk werden de nodige directe punten gescoord.

Met setstanden 25–14 en (2x) 25–17 ging de wedstrijd met 3-0 verloren. In de competitiestand bezetten de heren momenteel de vierde plek.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk voor meer informatie op de site www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06 – 5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl.