• De Schoolsportcommissie wil haar materialen delen

    Sporthuis Bunnik

Sport- en speluitleen

BUNNIK/ODIJK/WERKHOVEN De schoolsportcommissie gaat sportmaterialen verhuren, aan iedereen die ze kan gebruiken. Het gaat om doelen, ballen, hockeysticks, springtouwen, spellen, werpringen; in totaal meer dan 150 verschillende attributen. De opbrengst uit verhuur wordt ingezet om het aanbod materialen in stand te houden.

De scholen in de gemeente Bunnik maken voor hun sport- en speldagen gebruik van de materialen van de schoolsportcommissie. De commissie vindt het zonde dat deze materialen op veel momenten helemaal niet gebruikt worden. Daarom zijn ze vanaf nu te huur voor eigen gebruik, voor iedereen uit de gemeente Bunnik. Voor informatie over verhuur kunt u terecht bij Sporthuis Bunnik via info@sporthuisbunnik.nl.

Download op de website van het Sporthuis Bunnik de lijst, vul 'm digitaal in en mail deze naar info@sporthuisbunnik.nl. Sport en spel is voor jong en oud heel belangrijk. De Schoolsportcommissie organiseert in samenwerking met Bunnik Beweegt3 jaarlijks verschillende sporttoernooien om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten. Daarnaast beheert de commissie een mooi en compleet pakket sport- en spelmaterialen waarmee de scholen sportactiviteiten kunnen ontplooien.