Badmintonnen bij BC Krommerijnstreek in Odijk

ODIJK Badmintonvereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk bestaat dit jaar 40 jaar. In de hoogtijdagen had de vereniging ruim 300 leden, veertien competitieteams en werd er drie dagen in de week fanatiek, maar ook recreatief, badminton gespeeld. Inmiddels is het ledenaantal, net als bij de meeste verenigingen, flink gedaald. Toch wordt er nog steeds competitie gespeeld en is er een groot aantal recreanten actief.

Voor de geïnteresseerde inwoners van het Kromme Rijngebied is er nog voldoende ruimte om kennis te komen maken met badminton en zo het nieuwe jaar goed van start te gaan.

Momenteel zijn er vier competitieteams; het net naar de 7e divisie gepromoveerde 2e team houd zich goed staande. Team 1 gaat dit jaar voor handhaving in de 6e divisie, net als het herenteam wat in de hoofdklasse speelt. Team 4 heeft het dit jaar behoorlijk zwaar, mede doordat een aantal leden voor het eerst aan de competitie begonnen is. Tot eind februari zullen de wedstrijden plaatsvinden.

Nadat in maart het jaarlijkse vriendentoernooi heeft plaatsgevonden, worden in de maanden april en mei de wedstrijden voor de clubkampioenschappen gespeeld. 

Voor iedereen die kennis wil maken met de sport badminton of BC Krommerijnstreek is er altijd ruimte om een keertje mee te komen spelen.

Kijk voor informatie op www.bckrommerijnstreek.nl