• Dit jaar alweer het negende luchtkastelenspektakel in Odijk.

    LKF

Negende grootste luchtkastelenspektakel Odijk

ODIJK Voor de negende keer wordt op Vaderdag (17 juni) door de Club van 13 het grootste luchtkastelenspektakel van Midden-Nederland in Odijk georganiseerd. Dit is voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Tip: neem alle papa's en opa's gratis mee.

Ook dit keer is het een evenement met de nieuwste attracties. In samenwerking met Broekies Kidsfun uit Bunnik wordt het terrein voor het gemeentehuis aan de Singel in Odijk van 11.00-16.00 uur omgetoverd tot een kinderspeelparadijs met springkussens en attracties. Springkussens, glijbanen, spijkerbroekhangen, bungeejumping, stormbanen, kinderspellen, voetbalkooi en meer. Niet alleen voor de kinderen van 3 tot 13 jaar, maar ook voor ouders, grootouders, ooms, tantes, broers en zussen. Er is ruimte om tussendoor te relaxen en te picknicken. Er zijn kraampjes met suikerspinnen en popcorn, een snackkraam met broodjes knakworst en ijs en een limonadekraam. Ook is er een Barista aanwezig.

Vrijkaartjes voor dit spektakel zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de sponsors. Zij zijn herkenbaar aan de speciale luchtkastelenspektakelposter. Elke deelnemende sponsor verbindt eigen voorwaarden aan de uitgifte van de vrijkaartjes. Vraag hiernaar. Op is op. Aan de kassa van het luchtkastelenterrein zijn ook kaarten verkrijgbaar. De kosten bedragen dan € 6,- voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Onder de 3 jaar en (groot-)ouders: gratis. Online voorverkoop: www.festivalbunnik.nl.

De Club van 13 beoogt geen winst, maar ondersteunt diverse goede doelen. Ondernemer en het luchtkastelenspektakel ook ondersteunen? Neem dan contact op met Jeroen Lammers: 06 33 82 55 33 of j.r.lammers@acla.nl.