• Finale Bunnik '73 JO 11-1 tegen Odijk JO11-1 gewonnen door Odijk middels penaltys tijdens het Peter Zandkuijl en Hans Martijn Ostendorp jeugdtoernooi.

    V.V. Bunnik '73
  • Prijsuitreiking op het podium waar alle teams hun prijs mochten showen tijdens het Peter Zandkuijl en Hans Martijn Ostendorp jeugdtoernooi.

    V.V. Bunnik '73

Jeugdtoernooi Bunnik '73 op 20 april 2019

BUNNIK Op zaterdag 20 april vond bij Bunnik '73 het Peter Zandkuijl Voetbaltoernooi plaats. 2019 gaat de boeken in als één van de best bezochte toernooien. Op 9 velden streden maar liefst 27 teams uit de regio in de leeftijdscategorieën jongens onder (JO) 8 tot JO12 om een plek in één van de 4 finales. Onder prachtige omstandigheden werd er sportief gestreden om de eer en de begeerde bekers.

door Wouter de Kleyn

,,Het is nu de negende keer dat we het Peter Zandkuijl toernooi organiseren. Het Paasweekend leent zich daar uitstekend voor. Jaar op jaar zien we dat het animo voor dit toernooi toeneemt en als je dan ook nog zulk prachtig weer hebt, dan wordt het helemaal een feest", aldus Jeroen Lammers namens de 4-koppige organisatie. In de middag is het de beurt aan de oudere jeugd uit de regio, dan komen de JO13 tot JO15 in actie. Het toernooi in de middag draagt een andere naam: het Hans Martijn Ostendorp toernooi, als dank voor zijn bijdrage aan Bunnik '73. ,,Het was weer een genoegen om al deze voetballertjes namens Bunnik '73 te mogen ontvangen. Beide toernooien zijn sportief verlopen en we zien iedereen graag terug voor de edities in 2020", concludeert Jeroen Lammers aan het eind van de dag.