• van het internet.

Druk bezocht oliebollentoernooi VC Kromme Rijn Volleybal

ODIJK Op donderdag 27 december werd het traditionele oliebollentoernooi van VCKR in Odijk gespeeld. Het was wederom een groot succes. Veel bekenden van leden en oud-leden hadden zich aangemeld zodat de jaarlijkse reünie weer een feit was.

De teams waren ingedeeld in 4 poules die streden om de gebruikelijke winst van een slagroomtaart. De organisator had 24 vuurwerknamen bedacht voor de 24 deelnemende teams. Na 5 wedstrijdronden waren om 23.00 uur de winnaars bekend en konden de knallers & vuurpijlen in de kantine verder met de bekende derde helft.

Het nieuwe jaar gaan de trainingen op maandag 7 januari weer van start. Deze week worden ook de eerste wedstrijden weer gespeeld.

VCKR heeft onlangs een nieuwjaarkaartenactie gehouden om de vereniging weer te promoten voor nieuwe bewoners van de gemeente en potentiële leden te werven.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Inlichtingen via 06 – 5100 0187 of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl.