• Lilian Meeldijk en Evert van Holland

    BC Krommerijnstreek

Clubkampioenschappen BC Krommerijnstreek

ODIJK Vorige week woensdag zijn de laatste finale wedstrijden voor de clubkampioenschappen van het gemengd dubbels bij Badminton vereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk gespeeld.

Voor het derde jaar op rij zijn Robin Snel en Lars van Dam clubkampioen geworden. Zowel in de poule- als in de daarop volgende finales wonnen zij alles redelijk eenvoudig, deze talentvolle jeugdspelers stijgen boven de rest uit. Reden voor Lars om volgend seizoen een stapje hoger te gaan spelen bij het Utrechtse Iduna.

In de B Poule ging de strijd met name tussen het koppel Marja Groenhof/Berto Booijnk en Lilian Meeldijk/Evert van Holland. De eerste set werd met 21-16 gewonnen door Marja en Berto, maar in de tweede set kwamen Lilian en Evert goed terug, 21-11. Dit betekende een 3e beslissende set, die uiteindelijk door Lilian en Evert met 21-16 gewonnen werd. Zij zijn dit jaar de kampioenen van de B poule.

Afgelopen zaterdag is het seizoen afgesloten met een clinic Speedminton op het strand bij de sporthal in Odijk. Deze nieuwe sport, een combinatie tussen badminton, squash en tennis werd zeer goed ontvangen door iedereen. Daarna was het tijd voor de jaarlijkse BBQ.

Het badmintonseizoen zal op de woensdag- en vrijdagavond in Sporthal de Lindenhof nog doorgaan tot eind juni. Voor iedereen die kennis wil maken met de sport badminton is er tot die tijd nog de mogelijkheid om langs te komen. Begin september zal het nieuwe seizoen weer starten.

a[Bckrommerijnstreek.nl