• Billboard aan de Lindenhof

    Ester Bijvang

Beach sporten in Odijk

ODIJK Donderdag 23 mei is het weer zover, dan komen de vrachtwagens zand brengen naar de parkeerplaats aan het Rijneiland in Odijk. Een deel van de parkeerplaats zal met dat zand omgetoverd worden tot een beachsportveld.

Dit is een initiatief van VC Kromme Rijn, de volleybalvereniging voor Odijk en Bunnik. Zij organiseren op zondag 26 mei een beachvolleybaltoernooi waar eigenlijk iedereen aan mee kan doen. En komen kijken kan natuurlijk altijd!

Dit toernooi is van 11u00 tot 16u00, met rond lunchtijd een speciaal programma voor de jongste jeugd. Voor gedetailleerde informatie en het inschrijfformulier (beschikbaar van 22 april t/m 15 mei) kijk op www.vckrommerijn.nl.

Maar er zal nog meer gesport worden. Op donderdag 24 mei en maandag 27 mei zullen de scholen hun gymlessen in het zand uitvoeren, en ook de sportBSO maakt er die dagen gebruik van.

Zaterdag 25 mei is het de beurt aan BC Krommerijnstreek, de badmintonvereniging uit onze gemeente, zij houden een workshop voor hun eigen leden, in speedminton.