Steeds meer bedrijven uit Bunnik kiezen voor duurzame koffiebekers

30-01-2020, 16:17 |Van onze partner

Koffie drinken, we doen het bijna allemaal. Op het werk even een bakje koffie om de dag te beginnen en wanneer een uur later een collega nog een ronde gaat halen sla jij natuurlijk niet over. Het voelt namelijk goed om een kopje koffie te drinken uit een kartonnen koffiebeker die ook nog eens milieu verantwoord is. Bij de meeste bedrijven uit Bunnik is dit namelijk geen uitzondering meer.

Steeds meer bedrijven uit Bunnik kiezen voor de duurzame variant van kartonnen koffiebekers. In sommige gevallen zien we het nog terug, een plastic beker om je koffie uit te drinken. Het nadeel is dat de mogelijkheid bestaat dat je je handen verbrandt of je koffie na een kort gesprek met een collega alweer koud is. En misschien nog wel belangrijker, de plastic bekers zijn totaal niet goed voor het milieu. ‘Het drinken van je koffie uit een kartonnen koffiebeker zorgt langer voor warme koffie, geen verbrande handen en je helpt het milieu ook nog eens een handje.’ Aldus Daan Willemsz van Cupsz. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de dubbelwandige bekers die sinds kort in omloop zijn.

Daarnaast is er ook nog een leuke mogelijkheid om de kartonnen koffiebekers te bedrukken. Hierdoor wordt het koffie drinken nog leuker gemaakt doordat de mogelijkheden bij deze bedrukking eindeloos zijn. Het is mogelijk om een kartonnen koffiebeker te bedrukken met je eigen logo of juist een ludieke tekst. Deze bedrukkingen zijn in foto kwaliteit waardoor je je personeel maar ook (potentiële) klanten kunt imponeren.