Oproep: schrijft u ook een ansichtkaart voor de bewoners uit Bunninchem?

11-09-2019, 16:03 | Lezersnieuws | Alexandra

Op 1 oktober is het Internationale Ouderendag en deze dag valt dit jaar in de Week tegen Eenzaamheid. Iedereen vindt het leuk om post te krijgen. En vooral ouderen genieten van de persoonlijke boodschap op een ansichtkaart. Zij herkennen dit ook van vroeger. Veel ouderen voelen zich tegenwoordig eenzaam. De maatschappij is gejaagd en voor hen lijkt de wereld soms juist stil te staan. QuaRijn wil dan ook zoveel mogelijk mensen oproepen om een leuke ansichtkaart te schrijven voor een van onze bewoners van Bunninchem. Wij verzamelen alle kaarten en verdelen ze dan in de Week tegen Eenzaamheid onder de bewoners.

Zelf gaan de bewoners ook aan de slag. Samen met de zorgmedewerkers gaan zij kaarten schrijven voor bewoners uit de wijk, zodat ook zij post ontvangen in de eerste week van oktober.

Doet u mee? Stuur dan uw ansichtkaart naar: Ewoud en Elisabeth Gasthuis, t.a.v. afdeling communicatie, o.v.v. ‘kaartenactie bewoners’, Gansfortstraat 4, 3961 CR Wijk bij Duurstede. U mag de kaart natuurlijk ook afgeven bij de receptie.

Wij verzamelen de kaarten op een centraal punt en verspreiden het daarna onder de bewoners.