Zingend het nieuwe jaar in

ZEIST Bij al uw goede voornemens voor 2018 zou u bovenstaande zin boven aan uw lijstje moeten zetten. U was het al eerder van plan maar het kwam er niet van. Dan is het nu uw kans. Op 10 januari is Credo weer begonnen met een uurtje zingen en daarna hebben we elkaar onder het genot van een drankje en een hapje een bruisend, muzikaal nieuw jaar toegewenst.

Om anderen in de gelegenheid te stellen eens kennis te komen maken met ons koor, is er op 17 januari een open avond om te komen meezingen en de sfeer op Credo te proeven. Wij bieden u de mogelijkheid een aantal avonden te komen meezingen alvorens te besluiten lid te worden.

We starten met een geheel nieuw repertoire, dus alle koorleden zien het voor het eerst. Dit is dus de juiste avond om in te stromen. Vooral bassen en tenoren zien wij graag komen.

Wij repeteren iedere woensdagavond, behalve in de schoolvakanties, van 19.45 uur tot 22.00 uur in het Kerkelijk Centrum Zeist-West. Parkeergelegenheid ruim aanwezig. Zie voor verdere informatie onze website: www.credokoorzeist.com