• The Magic of Jeans, A Brand New Day

    Vanessa Wessels

Win Special Guest tickets voor 'A Brand New Day' van The Magic of Jeans!

HOUTEN Wat hebben One Direction, Justin Timberlake en Michael Jackson met elkaar gemeen? De hits van deze artiesten komen allemaal voorbij in de voorstelling 'A Brand New Day (try-out)' van The Magic of Jeans. Jeans staat al sinds 1986 garant voor wervelend muziektheater, met een grote diversiteit aan muziekstijlen, ondersteund door strakke, moderne dans en kleurrijke kostuums. Koop voor woensdag 20 september een ticket voor de voorstelling en maak kans op 3 x 2 Special Guest tickets! De Special Guests zijn vanaf 18.30 uur welkom voor een backstage ervaring. Na de rondleiding door het decor worden de winnaars in de kleedkamer getrakteerd op een akoestisch miniconcert door de cast! Bezoekers die nu al kaarten gekocht hebben, maken ook kans.

Zowel het film- als het theaterprogramma van 'Proef het Theater' op zaterdag 9 september is uitverkocht. Voor de voorstelling van Trijntje Oosterhuis op donderdag 14 september 20.15 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

JONGEREN VOOR 10 EURO NAAR HET THEATER Ook in het nieuwe seizoen 2017-2018 kunnen jongeren tussen de 16 en 23 jaar voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen van Theater Aan de Slinger. Vanaf één kwartier voor aanvang kopen de jongeren, op vertoon van hun ID-kaart, een Last Minute Ticket bij de theaterkassa. Een drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling is inbegrepen. Op de website van het theater is te zien of een voorstelling uitverkocht is. De Last-Minute-korting geldt alleen voor de eigen programmering van Theater Aan de Slinger en niet voor de voorstellingen van Houten Presenteert en Gastbespeling.

START FILMSEIZOEN AAN DE SLINGER Op dinsdag 12 september trapt Film Aan de Slinger het nieuwe filmseizoen af met 'Dubbelspel'. Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Europa succesvolle dokter Ostrik Fiel terug naar zijn geboorteplaats Curaçao. Het bezoek herinnert hem aan een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dat dramatische gevolgen had voor alle betrokkenen. Donderdag 14 en vrijdag 15 september draait 'The Sense of an Ending'. Jim Broadbent speelt Tony Webster. Hij wordt gedwongen om de waarheid over zijn eerste liefde (Charlotte Rampling) en de ondraaglijke consequenties van de beslissingen die hij lang geleden heeft gemaakt onder ogen te zien. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film '​The Sense of an Ending' op donderdag 14 september.

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor maandag 11 september 10 uur onder vermelding van 'Sense' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.