• Doe mee met de zomer fotowedstrijd.

    BDU Media

Wie maakt de ultieme zomerfoto?

BUNNIK Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Bunniks Nieuws en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuur jij in voor de zomerfotowedstrijd van Bunniks Nieuws?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto's zijn te bewonderen in de fotogalerij op bunniksnieuws.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto's en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De prijs voor de maker van de mooiste zomerfoto is een privédiner voor twee personen op de nieuwe locatie van Food 'N Mood in Houten. Datum is nader te bepalen. Daarnaast krijgt iedere lezer die een foto instuurt een korting van 10% op een bestelling via foodnmood.nl. 

DEELNEMEN Je zomerfoto inzenden? Ga naar : https://bunniksnieuws.nl/zomerfoto. Volg vervolgens de aanwijzingen op je scherm.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden. Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd. Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien. Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen. Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt. Inzenden mogelijk tot 22 augustus 12.00 uur.

TIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk, maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. Natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug.

Meer informatie: https://bunniksnieuws.nl/zomerfoto