Vroeg op plek 4 AD Oliebollentest

BUNNIK Vroeg is dit jaar op plek 4 geëindigd in de bekende oliebollentest van het AD. Het restaurant nam dit jaar voor de tweede keer deel aan de test. Een kroon op het werk van de bakkers van Vroeg. Vroeg zal in de laatste week van 2016 de oliebollenverkoop extra feestelijk maken.

Voor de 24e keer heeft het AD een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van oliebollen. Vroeg is één van de 164 bezochte verkooppunten. De oliebollen zijn ter beoordeling voorgelegd aan een panel van het Centrum voor Smaakonderzoek in Wageningen. De oliebol van Vroeg is als 'zeer goed' beoordeeld en krijgt van het jurypanel een eindcijfer 9. Restaurant Vroeg staat voor vers en ambachtelijk, kenmerken die doorklinken in de producten van de bakkerij. Vorig jaar eindigde Vroeg nog op een 9e plaats, maar dit jaar heeft het bakkersteam bewezen dat dit geen toevalstreffer was. Zo wisten ze zich, met een 4e plaats, te verbeteren ten opzichte van vorig jaar.

De hele week is Vroeg al vanaf 7:00 uur geopend voor de liefhebbers van deze oliebol. Speciaal voor de oliebollenverkoop is een aparte ruimte ingericht. Vroeg zal er een feestje van maken en zo het jubileumjaar in stijl afsluiten. Fort bij Vechten heeft deze dagen haar parkeerplaatsen geopend zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor de bezoekers van Vroeg.