Vroeg genomineerd voor Beste Leerbedrijf Horeca

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. De verkiezing wordt georganiseerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Harold Wennink van Vroeg is erg blij met de nominatie. "Het werken met leerlingen en ze wegwijs maken in de ambachtelijke horeca, is een belangrijk uitgangspunt voor Vroeg. Al sinds de opening, zo'n 5 jaar geleden, hebben al zo'n 30 leerlingen met succes een leerplek gehad binnen Vroeg. De twaalf leermeesters van Vroeg zijn allen bevlogen om hun kennis en kunde over te dragen aan de toekomstige collega's".

Er vinden nog drie beoordelingsrondes plaats waarbij BPV-coördinatoren van de scholen, leermeesters en leerlingen hun mening over het leerbedrijf geven. Hieruit rolt een Top 3, die zal worden bezocht door de Commissie Beste Leerbedrijf Horeca. Tijdens de Horecava 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze gaat naar huis met een mooi prijzenpakket: een opleidingsbudget van € 1000.-, een dag meelopen met een SVH Meester en een zetel in de nieuwe branchevaststellingcommissie die de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche vaststelt.

Wie wil zien hoe het Vroeg vergaat tijdens de nominatierondes kan dit volgen op www.besteleerbedrijfhoreca.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de verkiezing.