• COPYRIGHT TON BORSBOOM / RIJKSWATERSTAAT
  • COPYRIGHT TON BORSBOOM / RIJKSWATERSTAAT
  • COPYRIGHT TON BORSBOOM / RIJKSWATERSTAAT
  • COPYRIGHT TON BORSBOOM / RIJKSWATERSTAAT

Informatiebijeenkomst werkzaamheden A12 Galecopperbrug

UTRECHT Rijkswaterstaat nodigt geïnteresseerden uit op het Rijkswaterstaat-kantoor in Utrecht (Westraven) voor een kijkje in de keuken bij de werkzaamheden aan de Galecopperbrug.

De Galecopperbrug is de op één na drukste brug van Nederland. In 2013-2015 is de brug grootschalig gerenoveerd. En sinds eind september werkt men aan de vervanging van de voegovergangen op de zuidbrug.


Rijkswaterstaat organiseert in samenwerking met aannemer KWS een korte informatiebijeenkomst over de huidige werkzaamheden. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen met interesse in wegenbouwprojecten. Iedereen is welkom, er is geen technische of praktijkkennis vereist. De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht, op het kantoor van Rijkswaterstaat aan de Griffioenlaan 2 in Utrecht.

· Donderdag 24 oktober van 15.00 tot 17.00 uur

· Zaterdag 26 oktober 13.00 tot 15.00 uur.

· Woensdag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur.

PROGRAMMA Tijdens de bijeenkomst vertelt men over de geschiedenis van de bouw van de noord- en zuidbrug, over de eerdere renovatie en de huidige werkzaamheden. Er zijn foto's en filmmateriaal van de huidige werkzaamheden die tot nu toe zijn uitgevoerd. Ook geeft men uitleg over de aanpak van het werk: hoe bereid je het voor en waar loop je tegenaan tijdens de werkzaamheden? Daarna gaat u nog even naar buiten om de brug van dichterbij te bekijken: onderaan de brug bij het talud, helaas niet dicht bij het werk in verband met de veiligheid.
 

AANMELDING Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers per bijeenkomst. De drie bijeenkomsten hebben een identiek programma. U kunt zich aanmelden voor één van deze bijeenkomsten door vóór 29 oktober 2019 dit formulier in te vullen, en daarbij aan te geven welke datum uw voorkeur heeft en met hoeveel personen u komt. Het is niet mogelijk om de bijeenkomst bij te wonen zonder inschrijving; alleen vooraf aangemelde personen met een geldig identiteitsbewijs krijgen toegang tot het Rijkswaterstaat-gebouw.