Vereniging Yumbo meets Muziekcafe Odijk

BUNNIK / ODIJK Zaterdag 28 oktober wordt een avond vol live muziek op het podium van social culturele vereniging Yumbo aan de Rumpst in Bunnik.

De drijvende krachten achter Muziekcafe Odijk vinden dat je niet genoeg muziek kunt maken in de gemeente Bunnik; die mening delen zij met de leden van vereniging Yumbo en dus slaan zij de handen ineen.

De avond begint om 20.00 met een optreden van de band Ground Glass. Al op zeer jonge leeftijd wisten deze gasten hoe je moest rocken; jaren geleden wonnen zij al de publieksprijs tijdens de Kleine Prijs van Yumbo, maar ze waren te jong om de prijs, een krat bier, mee naar huis te mogen nemen.

Yumbo is blij om ze weer op het podium terug te zien!

Vanaf 20:45 kan er gejammed worden. Geluidsman Arjan van Vulpen levert een backline, inclusief drumstel .

Speel je een instrument of kun je zingen? Dan ben je welkom om gebruik te maken van het podium en de aanwezige muzikanten.

Vanaf ongeveer 23:00 uur sluit coverband 4US uit Houten de avond af met een spetterend optreden. Het zeskoppige 4US is een professionele en veelzijdige band die swingende classics uit heden en verleden speelt, denk aan Chaka Khan, Stevie Wonder, Adele, en Queen.

Yumbo is vanaf 19:30 open voor iedereen vanaf 16 jaar, de entree is 5 euro (let op: op Yumbo kan niet gepind worden!).

Yumbo vind je aan de Rumpsterweg 13 in Bunnik.

Meer informatie over vereniging Yumbo en de jamsessie vind je op onze website: www.yumbo.nl. Of check op facebook.