• De werkgroep en drijvende kracht achter Zomerschool Bunnik.

    Krachtig Krommerijn

Tweede editie Zomerschool Bunnik

WERKHOVEN/BUNNIK/ODIJK In de zomervakantie kan het stiller en saaier worden voor mensen die niet op vakantie (kunnen of willen) gaan. Want veel van de normale sociale contacten zijn wél op vakantie (denk aan buren, vrienden, schoolgenootjes, kennissen en familie), de scholen zijn dicht én veel activiteiten van organisaties en instellingen stoppen in deze periode. Maar niet in Werkhoven, Odijk en Bunnik, want hier is er de Zomerschool, met als slogan: In Bunnik is het leuk! Juist in de zomer. 

De pilot die in de zomervakantie van 2017 draaide, bevestigt dat. De evaluatie van deze pilot heeft ertoe geleid dat er ook in 2018 een Zomerschool Bunnik wordt gestart, maar dan nu gericht op alle leeftijdsgroepen in Bunnik, Odijk en Werkhoven.

Zomerschool Bunnik heeft als drijvende kracht een werkgroep (foto), bestaande uit burgers en leden van tien verschillende organisaties: Bruisend Bunnik, Bunnik Beweegt, Krachtig Krommerijn, De Bibliotheek Idea, Cursusproject, Senioren Activiteiten Bunnik, Cultuurplatform, Jongerenwerk de Schoudermantel, Muziek School De Kromme Rijn, Sporthuis Bunnik. Zij zijn afkomstig uit de gemeente Bunnik en in oktober 2017 gestart met het programma voor de zomerschool 2018.

Met trots kunnen zij alle bewoners van Werkhoven, Odijk en Bunnik een prachtig zomerprogramma bieden. Het programmaboekje wordt verspreid door middel van een van de huis aan huis bladen, maar is ook te verkrijgen bij het gemeentehuis, de plaatselijke supermarkten, Idea Bibliotheek, Dorpshuis Odijk, MFA Werkhoven en huisartsenpraktijken.

Voor meer informatie ga naar www.zomerschoolbunnik.nl