• Trekkertrek Krommerijnstreek wordt weer aan de Burgweg georganiseerd

    Trekkertrek Kromme Rijnstreek

Trekkertrek weer in Odijk

ODIJK Voor de tweede keer wordt Trekkertrek Kromme Rijnstreek georganiseerd aan de Burgweg in Odijk, aanstaande vrijdag 5 augustus. Vorig jaar gebeurde dit voor het eerst. Vele jaren daarvoor werd het evenement in Werkhoven georganiseerd.

Om 14.00 uur begint het evenement. Naast de ronkende motoren wordt er ook flink uitgepakt met gratis kinderspelen. De grootste krachtmeting wordt gehouden tussen de zeventonners. De superfinale van de zes beste deelnemers in de avond. Om 15.00 starten de tractoren met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Richting de avond beginnen de sport en supersport tractoren.

Ook zullen s'avonds de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd verrijden. Afwisselend laten ook oldtimers (oldstock) met opgevoerde motoren hun vermogen zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting!

Mocht het weer niet meewerken dan is er een grote tent aanwezig waar de gezelligheid voortgezet kan worden. Mogelijk wordt dan wel de wedstrijdprogrammering aangepast. De plaatselijke horeca zorgt weer voor het natje en droogje. Kortom: het is een middag en avond uit voor de hele familie!

In overleg met gemeente en brandweer komt er een bewegwijzering vanuit de omgeving. Bezoekers en deelnemers kunnen alleen via de Burgweg het terrein bereiken.

De entree bedraagt voor 14 t/m 17 jaar 5,- en vanaf 18jaar 10,-

www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl