• Trekkertrek Krommerijnstreek

Trekkertrek Krommerijnstreek met extra krachtmeting

WERKHOVEN Op vrijdag 4 augustus zullen de krachten weer worden gemeten tijdens het jaarlijkse Trekkertrek Krommerijnstreek evenement. Langs het Oostromsdijkje, vanaf de Provincialeweg tot aan de Achterdijk vindt het gebeuren plaats.

Het begint al om 14.00 uur met (gratis) kinderspelen. Zoals gebruikelijk wordt ook nu weer groots uitgepakt met een waar kinderfestijn.

SUPERFINALE Vanaf 15.15 uur barst het spektabel los op twee banen met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Dit jaar met een extra krachtmeting van de zogenaamde 7 tons klasse in de middag met een superfinale van de zes beste deelnemers in de avond. .Richting de avond beginnen de sport en supersport tractoren. 's Avonds zullen de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd verrijden. Afwisselend zullen sport en supersport tractoren met opgevoerde motoren hun vermogen laten zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting.

TENT Als het weer onverhoopt niet wil meewerken, dan is er een tent aanwezig. Zo kan de gezelligheid van het evenement daar worden doorgezet. Het kan zijn dat dan wel de wedstrijdprogrammering wordt aangepast. De plaatselijke horeca zorgt voor het natje en droogje. Een middag en avond uit voor de hele familie. Het belooft een echt regiofeest te worden.

Alle informatie over de Trekkertrek Krommerijnstreek is terug te vinden op www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl De entree bedraagt vij euro voor 14 tot en met 17-jarigen en vanaf 18 jaar 10 euro.