• 'HOMME FATALE' van Sven Ratzke

    Erwin Olaf

Topentertainer Sven Ratzke terug in Houten

HOUTEN De Nederlands-Duitse topentertainer Sven Ratzke showt op vrijdag 6 oktober in HOMME FATALE (try-out) de man als rebel, buitenbeentje, oplichter, duivel en hartendief. Sven Ratzkes shows zijn glamourous, uitdagend en prachtig aangekleed. Muzikaal kan hij elke stijl aan. 'Een must see', schreef de pers in Berlijn, New York en Sydney over Starman, waarin Ratzke in de huid van David Bowie kroop. Voor HOMME FATALE vroeg hij onder meer Rufus Wainwright, Lisa Hannigan en Fay Lovsky nummers te schrijven. Modeontwerper Thierry Mugler (kleedde Beyoncé, Lady Gaga en David Bowie) ontwierp speciaal voor Sven de kostuums.

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Aan de Slinger verwelkomt de band NITS al jaren in het theater, vrijdag 29 september zijn ze weer van de partij. Ze brengen nummers van hun nieuwe kleurrijke album 'Angst' ten gehore. Op zaterdag 30 september is Frans Maas met zijn voorstelling 'Ze zijn me vergeten' te gast. Basis voor deze voorstelling is de novelle 'Een tropische herinnering' van Eric Schneider. Op zaterdag 7 oktober gaan de voetjes van de vloer met Diederik Ruisch & Friends. Trompettist Diederik Ruisch en zijn 10-koppige coverband Amber Roots brengen een gevarieerde show vol hits van vroeger én nu. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

FILM AAN DE SLINGER Donderdag 28 en vrijdag 29 september draait 'Viceroy's House'. De laatste regent van India, Lord Mountbatten, krijgt de taak de transitie naar een onafhankelijke staat zonder Brits regentschap te overzien. Op zondag 1 oktober 15.00 uur vertoont Film Aan de Slinger in samenwerking met Streekrestaurant Proeverij De Pronckheer uit Cothen de documentaire 'Silent Land'. Regisseur Jan van den Berg neemt u mee op een reis door de prachtige landschappen van Cambodja, maar ook door het onzekere bestaan van boerenfamilies. Met na afloop een heerlijk 'Slootfood' hapje gemaakt door het restaurant. Dinsdag 3 oktober draait de succesvolle en aandoenlijke kattendocumentaire 'Kedi'. "Sterrencast van straatkatten toont Istanbul op wonderlijke wijze. Kedi maakt zelfs van hondenmensen kattenfans." (5* NRC). Donderdag 5 en vrijdag 6 oktober draait het waargebeurde liefdesverhaal 'The Big Sick' van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. "De beste romantische komedie in jaren!" (4* NRC). Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de​ voorstelling 'HOMME FATALE' van Sven Ratzke​ op vrijdag 6 oktober​.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor maandag 3 oktober 11 uur onder vermelding van 'Homme' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.