• Ook in Frankrijk moesten we ons een beetje beschermen voor de zon. Maar met onze hippe brillen en petjes zien we er toch nog wel erg cool uit , toch ? Tommy , de bruine dwergpinscher en Tygo de witte chihuahua . In Bretagne , Frankrijk in de plaats Pentrez

  Jolanda Klerks
 • Prachtige moeder Lotte met zoon Sim. Lotte en Sim Arques, Pyreneeën.

  Olaf Brakkee
 • Zonsopkomst De Kromme Rijn in Odijk Langs de Kromme Rijn in Odijk

  Thea van Zelst
 • Koeien bij Normandië. Gemaakt tijdens een wandeling over de kliffen. Normandië, Frankrijk

  grethe Baarspul
 • Genieten van de wijngaarden met een biertje. Langs de Moezel. Bernkastel kues ( Duitsland)

  Marian van den Hoeven

Stem op jouw favoriete zomerfoto!

Stemronde zomerfotowedstrijd 2018 van start

BUNNIK De laatste week van de zomerfotowedstrijd is van start gegaan in de vorm van een stemcampagne. Er zijn in de afgelopen weken talloze leuke, grappige en mooie zomer foto's geupload. En niet alleen in ons eigen land was het goed vertoeven, de kiekjes komen vanuit de hele wereld! Van Cambodja tot Zuid-Afrika en van Texel tot in de Provence.

Nu is het aan de lezer om een stem uit te brengen. Dit is mogelijk vanaf 27 augustus t/m 2 september via  www.bunniksnieuws.nl/zomerfoto

HOOFDPRIJS De foto met de meeste stemmen ontvangt de hoofdprijs, namelijk: een privédiner voor twee personen bij Food 'N Mood in Houten. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Breng je stem uit via www.bunniksnieuws.nl/zomerfoto en help jouw favoriet aan deze geweldige prijs! (Maximaal 1 stem per persoon).