• Machiel van Dalen (Buurstroom), Rene Tielkemeijer (RMN), Erik Alsema (Energriegroep) en wethouder Erika Spil

    Gemeente Bunnik

Startsein plaatsen zonnepanelen gemeentewerf

BUNNIK Op het dak van de gemeentewerf komen 216 zonnepanelen te liggen. Op 21 juni gaven wethouder Erika Spil, Rene Tielkemeijer (RMN), Erik Alsema (Energiegroep Bunnik) en Machiel Van Dalen (Buurstroom) samen het startsein voor de daadwerkelijke plaatsing van de zonnepanelen.


Kuun Jenniskens

Inwoners van de gemeente Bunnik konden investeren in één of meerdere zonnepanelen. Dit zijn vooral inwoners die zelf geen geschikt eigen dak hebben voor zonnepanelen.

Dit zonnepanelenproject is een mooie samenwerking. Het initiatief is opgestart door vrijwilligers van de Energiegroep Bunnik. De coöperatie Buurstroom zorgt voor de uitvoering, en de gemeente heeft het dak van de gemeentewerf beschikbaar gesteld.

Op 4 panelen na, zijn alle 216 zonnepanelen afgenomen door inwoners. Heeft u interesse hebben voor de laatste 4 panelen? Meld u dan aan via www.energie-u.nl/buurtstroom-projecten-2/

Mocht dit project toch vol zijn en heeft u toch interesse? Een tweede project is opgestart in Werkhoven. Op het dak van Melkveehouderij Vernooij komen 322 zonnepanelen. Meer informatie is te vinden via www.energie-u.nl/buurtstroom-werkhoven/