Spelen bij Bridgeclub

BUNNIK Het seizoen 2015-2016 zit er weer op na de gezellige slotdrive, gewonnen door Karin de Haas en Marieke Stolte. Aan het begin van de avond werden de clubwinnaars van dit seizoen, Frank van der Meij en Carel Vos, gehuldigd. De plaquette met inscriptie werd beschikbaar gesteld door de RegioBank. Ook de nummers twee en drie werden niet vergeten door de sponsor, die wij uiteraard zeer dankbaar zijn.

Bridgeclub Bunnik is opgericht in januari 1958 en bestaat dus al 58 jaar, waarvan 36 jaar als lid van de Nederlandse Bridge Bond! Nu zomerreces, maar op maandag 5 september om 19.45 uur begint het nieuwe seizoen weer met de openingsdrive, die zoals altijd bestaat uit zes ronden van vier spellen. Tot nu toe is er altijd gespeeld in 'Locatie 78' in Bunnik, maar in het nieuwe seizoen verhuizen we naar het Dorpshuis in Odijk, Rijneiland 7. Er is daar ruime parkeergelegenheid. Onze 97 leden zijn verdeeld over een A-, B- en C-poule, waarvan na zes speelavonden steeds vier paren promoveren/degraderen.

Wie graag bridget en het leuk lijkt lid te worden kan zich ter kennismaking persoonlijk of per paar voor de openingsdrive, die nog niet meetelt voor de competitie, opgeven bij de secretaris: Chris Jentink, e-mail: bridgeclubbunnik@ziggo.nl, of schriftelijk: Pelikaanweg 16, 3985 RZ Werkhoven. Nieuw leden zijn van harte welkom!