• Vlnr:Ronald Westerveen, voorzitter Zonnebloem Houten, Ella Butselaar, stafmedewerker theater Aan de Slinger, Thea Peters voorzitter Zonnebloem Vianen,
    Emiel Lensen, Rob Mollien (van Rob en Emiel), Wilma van der Zwaag voorzitter Zonnebloem Schalkwijk

    Astrid Houtkamp Fotografie
  • Astrid Houtkamp Fotografie

Rob en Emiel brengen Zonnebloem voor het voetlicht

HOUTEN Met verwondering kijken naar Rob & Emiel. Het lijkt onmogelijk wat ze doen: geblinddoekt 'zien' wat iemand in zijn hand heeft of blind een kubus puzzel oplossen. En toch…..zag iedereen het gebeuren; "Er kan zoveel meer dan je denkt."

John van Amerongen

Zo werd de link gelegd naar De Zonnebloem, die eenmalig het middelpunt was van hun show, 30 mei jongstleden in Theater Aan de Slinger. Zij lieten zien dat er binnen De Zonnebloem veel meer kan dan je zo voor mogelijk zou houden. Door en met vrijwilligers, voor en met mensen met een lichamelijke beperking, wordt een eindeloos aanbod aan activiteiten ontplooid.Het was een fantastische avond, een overweldigende opkomst die voor de Zonnebloem ook nieuwe vrijwilligers en gasten heeft opgeleverd en Rob & Emiel die zeer enthousiast lieten zien wat De Zonnebloem doet en waar ze voor staat. Een geweldige promotie met het motto van de Zonnebloem hoog in het vaandel: "Er kan zoveel meer dan je denkt." De avond werd ook mede mogelijk gemaakt door Theater Aan de Slinger die het theater ter beschikking stelde.