• Trampoline synchroonspringen op donderdag 27 april vanaf 15.00 uur.

    Maas-Hein Boeve
  • Picasa

Programma Koningsdag Oranjevereniging Werkhoven

WERKHOVEN In het feestpaviljoen voor de RK kerk aan de Herenstraat is rondom Koningsdag  genoeg te doen. 

Donderdag 27 april

Van 18.30-19.30 uur: Kindervoorstelling met Clown Doedel. De populaire clown komt naar het dorp met zijn grappen, grollen, ballonnen en goocheltrucs. Leuke familievoorstelling met veel humor, interactie, zang, dans, muziek en gekkigheid, ballonnen en goocheltrucs. Ook ouders zijn welkom.

Vanaf 20.00 uur: Gezellig borrelen met muziek in de feesttent.

Vrijdag 28 april 

Om 7.00 uur: Vroege vogels trekken door het dorp. Al om 7.00 uur start het luilakken met kinderen en papa's en mama's. Aansluitend is er voor de deelnemers een uitgebreid ontbijt. Verzamelen in de feesttent.

Van 10.00-12.30 uur: Uiteenlopende activiteiten zoals de kindervrijmarkt, springkussens, wafels en de mogelijkheid om je te laten schminken. Ook de pony's zijn er dit jaar weer. 

Om 10.30 uur:  Aubade met burgemeester en wethouders. Muzikale begeleiding door fanfareorkest Constantia. 

Vanaf 11.00 uur: Maak een ritje rond de kerk met de stoomtrein van de Stoomgroep Rading Spoor. Vermaak voor jong, oud én degenen die het stoomtijdperk nog hebben meegemaakt.

Vanaf 14.00 uur: Doe mee met de originele en leuke kinderspelen zoals bootje blazen, eierlopen, spijkerbroekhangen en skelter-trek.

Van 15.00-18.00 uur: Trampoline synchroonspringen. Kom kijken naar de waanzinnige sprongen, salto's en stunts van topklasseniveau door TV Sparta uit Ermelo. Tussendoor en na afloop onder professionele begeleiding vrij trampolinespringen en workshops voor kinderen tot en met 12 jaar.

Daarna van 15.30-16.30 uur: De traditionele houten ringsteekbaan is ook weer terug; in de herkansing na het slechte weer afgelopen jaar. Ringsteekgames voor degenen die dat willen en durven. Leuk voor deelnemers en kijkers.

Vanaf 17.00 uur: Hapjes en drankjes in en om de feesttent; Muzikale omlijsting door Lain Barbier & Friends. 

Van 18.30-20.00 uur: Ringsteken met oude tractoren. De Historische Tractor Club Krommerijn komt graag naar Werkhoven met de mooiste tractoren voor het open kampioenschap ringsteken. Een deskundige jury beoordeelt de deelnemers op behendigheid, show en uitstraling.

Vanaf 19.00 uur: Cooling down. Gezellig naborrelen in een sfeervolle loungeambiance.