Praisedienst: Je mag blij zijn!

BUNNIK Je mag blij zijn. Je bent te feliciteren. In de Bijbel staat een gedeelte dat bekend staat als de zaligsprekingen. Jezus heeft het daar over onder andere mensen, die verdriet hebben; vredestichters; mensen, die zoeken naar gerechtigheid; mensen, die vervolgd worden. Hij zegt dat ze zalig zijn. Zalig, te feliciteren, gelukkig. Alle reden dus om blij te zijn. Dat mag, dat kan.

Iedereen altijd? Nee, natuurlijk niet. Er is zo veel en zo vaak iets waardoor je niet blij bent. Wat staat je geluk in de weg? En waarvan wordt je blij, wat maakt je gelukkig? En wat heeft God daar mee te maken? Een praisedienst over geluk en blij zijn met vrolijke liederen met uitBUNdig.

Voorganger is ds. Margje Kuijper uit Houten. Praisegroep uitBUNdig staat onder leiding van Wibo Hijink. De dienst begint om 10 uur in de Oude Dorpskerk te Bunnik. Voor de allerkleinsten is er oppas in de Witte Huisjes achter de kerk. Er is kindernevendienst voor de kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Na de dienst is koffie, thee en limonade en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Kom ook en hoor waarom ook u, ook jij blij mag zijn!