• Ralph Hallo en Arie Viskil, zij vormen samen met Astrid van der Stijl Bunniks Belang

    P21 Bunnik

Afgespliste P21 fractie wordt 'Bunniks Belang'

ODIJK De drie P21 raadsleden die vorige week bekend maakten dat ze niet langer onderdeel uit willen maken van de P21 fractie en als zelfstandige fractie verder willen, doen dat onder de naam 'Bunniks Belang'. Het gaat om Arie Viskil, Astrid van der Stijl, en Ralph Hallo. Ze willen zich blijven inzetten voor een groen en sociaal Bunnik, waar het voor jong en oud prettig wonen en recreëren is en waar een goede bereikbaarheid samen gaat met duurzaamheid en groene voorzieningen. 

door Kuun Jenniskens

Bunniks Belang blijft staan voor de afspraken uit het coalitieakkoord met De Liberalen, maar ze kijken daarbij vooral ook wat de gemeente aan kan. Ze willen een goede balans vinden tussen ambitie en mogelijkheden.

Dit betekent nog niet dat de gemeente Bunnik een nieuwe partij rijker is. Deze drie opereren nu als fractie Bunniks Belang. Ze hebben nog tot aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen de tijd om te kijken Bunniks Belang de ledenstructuur van een partij gaat krijgen. Fractievoorzitter Arie Viskil acht de kans klein dat ze met Bunniks Belang een partij worden.