Winst voor VC Kromme Rijn

BUNNIK De heren van VC Kromme Rijn in de Zeister Volleybal Competitie zijn goed bezig. Afgelopen donderdag werd Vision–2–Result uit Zeist met 3-0 verslagen.

De wedstrijd begon erg stroef, mede doordat de scherpte ontbrak. Door een wissel van spelverdeler aan het einde van de eerste set, werd deze nog net gewonnen met 25-23. Hierna kwamen de heren beter in hun ritme en stoomden ze door naar 25-17 en 25-11.

De heren Nevobo deden géén goede zaken in Woerden. Bijna alle spelers haalden hun eigen spelniveau net niet, waardoor er te veel gratis punten werden weggegeven. Na nipt verlies van de eerste set, werden vijf setpoints in de tweede set verspeeld. Gelukkig maakte Wouter van een slechte servicepass een goede set-up, die Rens wist af te maken tot setwinst. In de derde set waren de heren weer niet zo goed bij de les. Dat had zijn weerslag op set vier. Daardoor werd de eindstand op 3-1 bepaald voor de thuisploeg.

De Nevobo dames traden aan tegen GO uit Geldermalsen. Dit bleek een zware dobber. De spelverdeelster van de tegenpartij bepaalde het spel en deed dat zeer goed. Na verlies van set één werd er uitstekend gevochten om de punten, maar de inzet bleek niet genoeg om een puntje in de wacht te slepen.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl. Inlichtingen via 06–5100 0187 of secretaris@vckrommerijn.nl