Kerstviering voor senioren

BUNNIK Om verschillende redenen heeft de traditionele kerstviering voor senioren in de gemeente Bunnik in 2018 geen doorgang kunnen vinden. Dit tot grote teleurstelling van velen. Maar nu is er goed nieuws! In de jaren 2019, 2020 en 2021 zal er weer een Kerstviering voor Bunnik, Odijk en Werkhoven plaatsvinden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de genereuze financiële ondersteuning van de volgende Bunnikse ondernemingen: Brothers Horeca Groep (BHG), Bouwrijk BV, Van Raak Machinefabriek BV en een anonieme onderneming. Ook verschillende Bunnikse welzijnsorganisaties geven een belangrijke financiële bijdrage.

Dit jaar is de kerstviering op 11 december, in De Landgoederij van 11:00 tot 15:00 uur. Alle senioren van 70+ uit de gemeente Bunnik zijn welkom. De toegang bedraagt 5 euro. Iedereen wordt ontvangen met koffie/thee en er wordt een heerlijke kerstlunch geserveerd. Tijdens de lunch treedt de Parels van de Kromme Rijn op met oude kerstliedjes en zullen Buurvrouw en Buurvrouw een voorstelling geven.

De organisatie is in handen van Seniorenactiviteiten Bunnik (SAB) en Stichting Welzijn Ouderen Odijk (SWO), met ondersteuning van de Stichting Krachtig Kromme Rijn en de Zonnebloem in de drie dorpskernen. Zo nodig zorgt de firma Kassing voor vervoer uit Werkhoven en Odijk.

Binnenkort worden bijzonderheden over de kaartverkoop en andere gegevens bekendgemaakt.