• Jordy Hommelberg is verkozen tot Superkracht van de regio Houten.

    Actief Werkt!

Jordy beste flexkracht regio Houten

HOUTEN Jordy Hommelberg is verkozen tot Superkracht van de regio Houten. Hij is hiermee ook automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019, die hij kan winnen door de komende periode zo veel mogelijk stemmen binnen te halen.

De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! en wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd om flexkrachten in het zonnetje te zetten en ze de waardering te geven die ze verdienen. Uit ruim 6.000 eigen flexkrachten wordt in iedere regio de beste flexkracht genomineerd, waarna op 7 november de landelijke winnaar bekend wordt gemaakt die zich een jaar lang Superkracht 2019 mag noemen.

Flexkrachten leveren een enorm belangrijke bijdrage aan de arbeidsmarkt, vindt Actief Werkt!. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexwerkers belangrijker dan ooit; een flexibele schil stelt bedrijven in staat om te groeien. Het uitzendbureau pleit dan ook al jaren voor meer waardering voor flexwerkers. Onder andere door de Superkracht Award 2019 te organiseren, een verkiezing die ieder jaar groeit.

Flexkrachten belangrijk in huidige arbeidsmarkt
Actief Werkt! directeur Ronald Kardol licht toe: "We zijn blij dat de Superkracht Award zo enorm leeft. Dat merken we niet alleen intern en bij onze flexcollega's, maar ook bij onze klanten. Zij zijn zich er steeds meer van bewust dat flexkrachten meer waardering verdienen. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om goed personeel te vinden én te houden. Dat geldt voor zowel vaste medewerkers als flexwerkers. Als zij zich niet gewaardeerd voelen ben je ze snel kwijt."

Snel ingeburgerd
Vestigingsmanager Gerianne Oussoren vindt dat Jordy Hommelberg, medewerker orderadministratie bij DSG diensten de nominatie meer dan verdient: "Jordy is heel snel ingeburgerd in zijn team, is makkelijk in de omgang en waar anderen gestaag leren in het inwerktraject heeft Jordy hard gewerkt en de werkzaamheden heel snel opgepikt. Jordy wordt door ons en al zijn collega's gezien als een fijne en betrouwbare jongen, no nonsens en een echte Superkracht! Nu nog die Award binnenhalen, dus we roepen heel de regio op om te stemmen!"

Verkiezing Superkracht 2019
De komende periode worden de genomineerden uit alle regio's bekendgemaakt, waarna iedereen in Nederland van 28 oktober tot en met 6 november kan stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. Op 7 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt, deze flexwerker wint Superkracht Award 2019 en mag zichzelf een jaar lang Superkracht 2019 noemen.