• Ruiterpiet deed een leuke estafette met de kinderen

    Roelof de Wild
  • Voor burgemeester Ruud van Bennekom was de Pietenjacht vorig jaar een goede kennismaking met Odijk

    Roelof de Wild
  • PietenjachtOdijk.nl

    PietenjachtOdijk.nl

Ga op Pietenjacht

ODIJK Sinterklaas komt op zondag 24 november naar Odijk. Van 14.00 tot 16.30 zijn alle kinderen welkom in het Dorpshuis en de sporthal om de Pieten te komen zoeken. Er is geen openingsmoment, je kunt tot 16.00 uur vrij binnenlopen.

In het hele gebouw zijn 10 themapieten te vinden zoals Kapper Piet, Slaap Piet en Kleermaker Piet. Bij elke Piet kunnen de kinderen een leuke activiteit doen, elke Piet heeft zijn of haar eigen specialisatie. Zo is Danzation aanwezig samen met de Danspiet, Bunnik Beweegt met de Sport Piet en doet Muziekschool Bunnik muziekspelletjes met Spel Piet.

Na elke activiteit krijgen de kinderen een verzamelkaartje. Van de Sint krijgen zij een boekje, waar alle tien de kaartjes ingeplakt kunnen worden.

Pietenjacht Odijk is elk jaar een samenwerking van lokale partijen. In het verleden droegen de scholen al hun steentje bij, net als sportverenigingen en de kinderboerderij. Dit jaar zijn deels dezelfde, deels andere partijen betrokken. Pietenjacht 2019 is mogelijk door gebundelde krachten van lokale ondernemers, Scouting Katimavik, Danzation, Bunnik Beweegt, Muziekschool Buunik, Dorpshuis Odijk en Sporthuis Bunnik.

Kijk op de Facebooksite van Het Sinterklaasfeest Odijk voor meer informatie.