• Leren werken met hout van vorig jaar

    Christly Rijke

Dat is leuk! Leren werken met hout

Door het bos lopen en een mooie tak zien, dat is leuk! In de tuin een kromme tak vinden, dat is leuk! En vlinders, vogels of bloemen figuurzagen en eraan hangen: nóg leuker!

In een schuurtje of een container wat stukken hout vinden: dat is leuk. En dan een kapstokje, een bootje, een kistje of misschien een insectenhotel ervan maken: een hele uitdaging!

Handig om je te laten inspireren en helpen in atelier 't Timmerijke bij Christly Rijke. Met veel ervaring en plezier in haar vak kan ze je laten zien hoe je het handgereedschap gebruikt. Voor een tiental kinderen liggen er zagen, hamers, figuurzagen, booromslagen enz. Ook spijkers, schroeven en touwtjes genoeg voor mooie (soms zeer eenvoudige) werkstukjes.

Kom het gewoon eens een keer proberen! Er zijn voorbeelden waar je uit kunt kiezen en er zijn genoeg takken, planken en plaatmateriaal om te kunnen zagen en timmeren.

Dat is echt leuk weten de kinderen die al langer op timmercursus komen of een kinderfeestje  in atelier 't Timmerijke hebben gevierd. Dus kom als je niet op vakantie bent naar de Zomerschool!

Data en tijden: 5 t/m 8 augustus 2019 van 10.00u – 12.00u. (let op: dat is anders dan in de brochure van de Zomerschool) Prijs: € 7,50 inclusief materiaal. Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.

Aanmelden bij Christly Rijke, 06 29489482