• Oranjebuurtfeest

Oranjebuurtfeest met thema 'De Parade'

BUNNIK Het is een paar jaar stil geweest, maar dit jaar gaat het weer gebeuren: het Oranjebuurtfeest! Het buurtfeest, dat voor het laatst plaatsvond in 2013, staat voor dit jaar gepland op zaterdag 16 september. Na het succes van voorgaande edities heeft een aantal actieve bewoners van de Oranjebuurt de organisatie van het buurtfeest op zich genomen. Het thema is dit jaar 'de Parade'.

Er komen foodstandjes met onder andere pizza, pannenkoeken, paella en sate, er is een wijnproeverij georganiseerd door &Wine en er zijn allerlei activiteiten voor jong & oud. Er komt een levend tafelvoetbalspel, poppenkast, een draaimolen, springkussen en kinderen kunnen stoeptegels versieren die later door de wijk geplaatst zullen worden. Ook kunnen kliko's gepimpt worden, wordt er een buurtbingo georganiseerd en is er een open podium voor alle talenten uit de buurt. Om ook de oudere bewoners van de Oranjebuurt te betrekken bij het feest wordt er ook een workshop breien georganiseerd!

AANMELDEN Iedereen uit de Oranjebuurt is van harte welkom! Aanmelden kan via de link op de website van de Oranjebuurt www.oranjebuurtbunnik.nl of de facebookpagina (oranjebuurtbunnik). De kosten bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen, dit is inclusief alle activiteiten, eten en een ijsje!