• Kapitein Dirk op fort bij Rijnauwen

    Staatsbosbeheer

Opnames BinnensteBuiten Festival op Fort Rijnauwen

BUNNIK Op 22 en 23 september organiseert KRO-NCRV de tweede editie van het BinnensteBuiten Festival waar tv-opnames van worden gemaakt. Alles wat BinnensteBuiten als tv-programma zo populair maakt, is verzameld op het festivalterrein op Fort Rijnauwen in Bunnik. Een unieke kans voor fans van het programma om live de opnamen bij te wonen: ontmoet de experts en makers van het tv-programma en laat je inspireren om op een aangename en duurzame manier te leven!

Op het BinnensteBuiten Festival kan je genieten van lekker eten en drinken. Er zijn kookdemonstraties van chef-koks Sharon, Ramon, Leon, Alain en Nadia en wijnproeverijen met sommelier Lendl. Proeven en proosten kun je ook bij een van de vele leuke authentieke foodtrucks die het festival rijk is.

Daarnaast kun je op pad met boswachter Marieke of vogelaar Camilla. Tuinexpert Martin is er voor alle 'groene' vragen en je kunt samen met hem een insectenhotel bouwen. De interieur-stylisten delen de nieuwste woontrends en met hen kun je een DIY krijtbord maken.

Er is muziek en 'special guest' Cor Bakker treedt op, hij componeerde de herkenbare leadermuziek van BinnensteBuiten. Op lifestyle gebied is er ook van alles te beleven. Interieurstylist Theo-Bert presenteert de laatste woontrends, je kan meedoen aan een workshop vilten of een presentatie volgen over het verduurzamen van je huis.

Kinderen zijn ook welkom: zij kunnen onder andere lekker knutselen, op pad met de boswachters van Staatsbosbeheer of een ritje in de zweefmolen maken.

BinnensteBuiten Festival - 22 en 23 september op Fort Rijnauwen bij Utrecht. Het hele weekend worden opnames gemaakt voor het programma BinnensteBuiten. Voor meer informatie en kaarten ga naar: www.binnenstebuitenfestival.nl. Volwassenen betalen 10,-. Kinderen tot 12 jaar gratis. Weekendtickets 15,-.

De uitzending is te zien op vrijdag 5 oktober om 18.45 uur op NPO 2.