• Oliebollen Bakkerij Vonk beste van de randstad.

    Bakkerij Vonk

Oliebollen Bakkerij Vonk beste van de randstad

BUNNIK De afgelopen weken konden alle Echte Bakkers van Nederland hun oliebollen laten keuren door de vakjury, bestaande uit de Meesters Boulanger Mark Plaating van Zeelandia, Wietse Schiere van Koopmans Meel en de keurmeester van het NBC, Ruud Geven. De oliebollen van Bakkerij Vonk werd beoordeeld als beste van de randstad.

Meester Boulanger Mark Plaating: ,,De vakjury beoordeelde elke inzending op vaktechnische onderdelen. De beste acht bakkers, waaronder Vonk uit Bunnik, hebben donderdag gestreden in de finaleronde en daar zijn de oliebollen van Vonk als beste van de Randstad uitgekomen."

Vetarm Bakkerij Vonk was vorig jaar al naar aanleiding van de laboratoriumtest van de oliebollentest naar voren gekomen als bakkerij met de oliebol die het laagste vetpercentage van Nederland heeft.

Kick Vonk: ,,Dat mijn oliebollen als beste van de Randstad beoordeeld worden door twee Meesters Boulanger, die toonaangevend zijn in onze branche, geeft mij een enorme kick! We zijn altijd met de kwaliteit bezig en deze prijs is daarvoor een mooie bekroning."